Sponsors

Wilco Diepeveen assistent trainer van de A-selectie

3 maart 2021 13:15


Wilco is de opvolger van de stoppende Menno van Ginkel

De A-selectie van Valleivogels heeft in de persoon van Wilco Diepenveen een nieuwe assistent-trainer gevonden. Wilco is de opvolger van Menno van Ginkel en stelt zichzelf hieronder even voor:

Ik ben Wilco Diepeveen, 43 jaar en 12,5 jaar getrouwd met mijn lieve vrouw Audrey. Wij hebben drie mooie kinderen, Fiene (12 jaar), Leon (10 jaar) en Cinthe (8 jaar). In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Salesmanager bij Vandemoortele, producent van o.a. margarines en bakkerijproducten.

Ik ben als klein jongetje begonnen met voetballen bij de E-pupillen. Ik heb de jeugd van Valleivogels doorlopen met als hoogtepunt het kampioenschap in de hoofdklasse met de A1 en promotie naar 3e divisie. Dit is volgens velen nog altijd de beste A1 aller tijden. Vervolgens ben ik bij de senioren in een paar seizoenen vanuit het 3e elftal via het 2e elftal doorgegroeid naar de A-selectie. Ik heb een aantal jaren als linksback in het 1e elftal gespeeld en helaas ook de degradatie vanuit de 1e klasse meegemaakt. Op mijn 30e scheurde ik mijn linker achillespees volledig af en daarom besloot ik te stoppen met voetballen. Ik voetbalde destijds in een lager seniorenelftal. Om betrokken te blijven bij Valleivogels ben ik samen met mijn broer André de redactie gaan voeren van het clubblad. Wij hebben het clubblad getransformeerd naar een presentatiegids. Ruim zes jaar geleden is mijn zoon Leon begonnen met voetballen en was ik één van de voetbalvaders die de mini’s trainde. Ik train momenteel de JO11-2. Vorig jaar heb ik met succes de pupillentrainer afgerond met als doel om mezelf verder te ontwikkelen als trainer.

Vanaf volgend seizoen ben ik de trotse assistent-trainer van de A-selectie en kan ik mezelf nog verder ontwikkelen. Ik voel mij vereerd en ik heb dan ook niet lang getwijfeld en na een gesprek met Rob was ik helemaal overtuigd. Het enthousiasme, de gedrevenheid en de voetbalkennis van Rob spreken mij enorm aan. Ik ga wel het trainen en coachen van de jongens erg missen en sluit een periode af waarin ik fijn heb samengewerkt met mijn collega trainers, maar ik kijk ook uit naar deze nieuwe uitdaging. Ik hoop een positieve bijdrage te leveren aan de A-selectie en kijk uit naar de samenwerking met Rob, de selectie en de rest van de staf.

Met sportieve groet,

Wilco Diepeveen

De TC van Valleivogels is blij dat er met Wilco een ambitieuze opvolger is gevonden met een Valleivogels hart en wensen Wilco alvast veel succes en plezier.

IMG-20210209-WA0002.jpg

Met vriendelijke groet,

A.C. (Niels) Sikking

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!