Sponsors

Van de bestuurstafel

15 april 2021 12:45


Informatie over enkele actuele zaken.

 

Van de bestuurstafel,
 
Beste Valleivogelvrienden,
 
Nu het ernaar uitziet dat er enig licht aan het einde van de coronatunnel zichtbaar wordt leek het ons als bestuur goed u te informeren over een aantal actuele zaken bij Valleivogels op dit moment en de nabije toekomst.
In de laatste bestuursvergadering zijn de volgende, voor de leden, relevante zaken besproken/besloten :
 
Accomodatiezaken :
In februari zijn alle kleedkamer- en douchevloeren gerenoveerd en weer klaar voor het nieuwe seizoen.
De interne verbouwing/verruiming van de kantine waarbij het wedstrijdsecretariaat (dat bijna niet meer gebruikt wordt) bij de kantine wordt getrokken gaat in mei van start. Het geld hiervoor was al gereserveerd en tevens wordt alle verlichting van het clubhuis omgebouwd naar ledverlichting waarbij we verduurzamen en gelijktijdig kosten besparen.
Mbt tot verdere verduurzaming van ons complex; we zijn met de gemeente in (stug) overleg over de aanleg van ledverlichting op het hoofdveld waarvoor het budget ook (al lang) is gereserveerd.
 
Camerabewaking :
Buiten de openingstijden wordt er door de jeugd veel "illegaal" gebruik gemaakt van ons complex. We zijn met de gemeente in overleg over beter toezicht op vandalisme. Naar aanleiding van een recent incident waarbij er met bierflesjes op de zonnepanelen van de manege gegooid is waardoor een aantal panelen beschadigd is en vernieuwd moet worden hebben we uit voorzorg camerabewaking laten installeren. Ook is er vanaf het dak van de kleedkamers met stenen, die daar als ballast voor de dakbedekking liggen, tegen het clubhuis gegooid. Ook wordt er veel te veel troep achtergelaten wat vervolgens bezaaid ligt over de kunstgrasvelden. Het mag duidelijk zijn dat als er jeugd betrapt wordt op vandalisme er passende maatregelen tegen de daders getroffen zullen worden.
 
Personeelszaken :
Aan het eind van elk seizoen zijn er de voorkomende personeelswisselingen bij de verschillende vrijwilligerstaken. Zo vinden er wijzigingen plaats bij onder andere de kantinecommissie, de schoonmaakploegen, de V(alleivogels) O(ntspannings) C(ommissie), de TC en het bestuur. Er zijn mensen bij die zich meer dan 40 jaar als vrijwilliger hebben ingezet. Als bestuur zijn we op zoek naar de juiste invulling van de plaatsen die open gaan vallen. Voel je niet bezwaart je aan te melden als er een functie bij is die bij je past. Positief is te melden dat de activiteitencommissie m.b.t. het organiseren van de feestelijkheden ivm het 75-jarig bestaan, volgend jaar, reeds is geïnstalleerd. Als je constateert hoe snel dat voor elkaar was stemt dat toch weer zeer positief. Door de activiteitencommissie zal volgend jaar een jubileumgids uitgegeven worden, dit jaar is besloten de presentatiegids te laten vervallen.
 
Voetbalzaken :
Afsluiten met voetbalzaken waar onze club tenslotte voor is opgericht; mooi dat Wilco Diepenveen, uit eigen gelederen, de functie van Menno van Ginkel als assistent-trainer gaat overnemen. Voor de jeugd staan er 3 evenementen op het programma; het Valleivogels Oranjefestival, de E&P jeugdvoetbalkamp-dagen en als afsluiting op za 3 juli het 4e "Marco van Ginkel" toernooi. Complimenten aan alle organisatoren! M.b.t. tot de regio cup voor jeugd en senioren volg de berichtgeving op de website die bijgewerkt wordt n.a.v. wijzigingen i.v.m. corona. Dat geldt ook voor het "3 dorpen toernooi" waarvan de start eind mei voorzien is.
 
Sponsoren :
Graag willen wij onze sponsoren bedanken dat zij ons in deze moeilijke tijd trouw zijn gebleven. Mede dankzij jullie steun hebben wij als club de financiële schade van deze coronacrisis beperkt kunnen houden.
Niet onvermeld mag blijven dat de Mitra 70 kratten bier van Valleivogels die anders over de datum gegaan waren heeft overgenomen en verkocht, Evert Jan bedankt!!
Ook Bouwbedrijf Kreeft, Eierautomaat Haanschoten en het AVV die een grote bijdrage hebben geleverd aan de "rode jassen", waarmee het grootste deel van de Scherpenzeelse jeugd weer door het dorp rondrijdt, bedankt voor de sponsoring.
 
Rondvraag :
Onze ledenadministratie meldt dat mocht iemand onverhoopt zijn lidmaatschap opzeggen hij/zij dit voor 1 juni moet doorgegeven aan de ledenadministratie anders moet Valleivogels een heel seizoen contributie aan de KNVB doorbetalen en wordt dat doorberekend aan degene die zich te laat afmeldt en dat is natuurlijk zonde.
 
Tot zover
 
Het bestuur.
 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!