Sponsors

Zeer geslaagd Oranjefestival bij s.v. "de Valleivogels".

17 april 2021 22:00


Zaterdag 17 April was het Oranjefestival op "de Bree West".

 

Zeer geslaagd Oranjefestival bij s.v. “de Valleivogels”

Het anders zo rood-wit gekleurde sportpark de Bree-West, weer voor een keer omgetoverd tot een oranje sportpark.

oranje7.jpg

Ongeveer 200 kinderen kwam een dagje voetballen als een echte Oranje Leeuw of Leeuwin. Bij dit evenement dat werd ondersteund door de KNVB hebben de deelnemers bijvoorbeeld leren dribbelen als Georginio, mikken als Daniëlle en spelen als Frankie. Al vroeg in de ochtend waren organisatie, jeugdbestuur en vrijwilligers druk in de weer om de velden klaar te zetten en het sportpark een oranje tintje te geven met vlaggen, spandoeken en ballonnen.

oranje3.jpg

Vanaf 9:30 was het de beurt aan de mini’s, Champions League, MO8 en MO9 om met de trainingen aan de slag te gaan. Onder begeleiding van hun enthousiaste trainers en trainsters hebben zij alle oefeningen gedaan, tussen de bedrijven door was er tijd voor een lekker bekertje limonade met een appel of banaan en aan het eind van de ochtend konden ze genieten van een lekker ijsje.

oranje2.jpg

Uiteraard zijn ze niet met lege handen naar huis gegaan, ze ontvingen namelijk een oranje bidon, gesponsord door T&A van Es Makelaardij/Tekelenburg & Advocaat/Regiobank Scherpenzeel en voor de mini’s en Champions League ook een diploma voorzien van de handtekening van Frank de Boer en Sarina Wiegman.

oranje6.jpg

In de middag was het de beurt aan de JO10, JO11, MO11, JO12 en MO13 om hun kunsten te vertonen. Op een zonovergoten sportpark hebben zij ook deel kunnen nemen aan dit oranje gekleurde voetbalfeest. Ook voor hen stond de limonade weer ingeschonken en was er aan het eind van de middag een oranje bidon die ze naar huis mee konden nemen. Al met al waren er bijna 200 deelnemers aan het Oranjefestival, samen met leden en niet-leden hebben we er een mooi voetbalfeest van gemaakt, leuk dat jullie met zoveel waren! Met dank aan jeugdbestuur, teambegeleiding en sponsoren kunnen we terugkijken op een mooi zaterdag!

Namens de organisatie, Emiel Thomassen en Corné van Dijk

oranje11.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!