Sponsors

Valleivogels Ontspanning Commissie

2 juni 2021 17:45


Hoe nu verder?

 

Valleivogels Ontspanning Commissie

In de beginjaren van Valleivogels was er nog geen commissie voor allerlei sociale activiteiten binnen de sportvereniging. In 1973 werd de KEOC (Kantine- en Ontspanningscommissie) opgericht. Deze commissie regelde alle zaken betreffende de kantine. Ook werden er vele activiteiten georganiseerd die goed bezocht werden door supporters en leden van s.v. “de Valleivogels”.

Na verloop van tijd splitste de KEOC zich op in de kantinecommissie en de Valleivogels Ontspanning Commissie. Wijlen Henk Hooijer, hij overleed op 27 april 2021, was samen met de commissieleden de drijvende kracht achter de VOC. De sociale activiteiten vonden doorgang en werden zeer gewaardeerd in het rood-witte kamp. Na het overlijden van Henk Hooijer gaven de overige commissieleden (Anja van den Brink, Toos Vermeer en Corry Voskuijlen) aan hoe nu verder te gaan met de VOC?

Op dinsdag 1 juni  2021 hebben supportersclub “Alle Vogels Vliegen”, de VOC en een delegatie van het hoofdbestuur van Valleivogels een overleg gehad om op deze vraag in te gaan. Tijdens dit overleg werd duidelijk dat de dames na vele jaren stoppen in de commissie van de VOC. We hebben met elkaar gekeken hoe de VOC-activiteiten vorm te geven.

De PubQuiz, die al in samenwerking met het AVV georganiseerd werd, zal nu volledig door het AVV georganiseerd worden. Ook de kaartcompetitie op vrijdagavond zal onder de vlag van het AVV vallen. Henk Boom, Wout Hazeleger en René Kramer zullen dit evenement organiseren.

Bij de dart- en sjoelavond waren Rien de Wit en Kees van den Brink betrokken. Zij zullen deze jaarlijkse avond een vervolg geven. Voor de bingo-avond en de sinterklaasmiddag voor de jeugd zijn we opzoek naar vrijwilligers die dit willen oppakken. Tot nu zijn deze evenementen van de kalender geschrapt en het zou jammer zijn om deze volledig te annuleren. Dus mocht u/je interesse hebben om de bingo-avond of de sinterklaasmiddag te organiseren, dan houden we ons zeer aanbevolen.
Neem hiervoor via de mail ([email protected]) contact op met Cees Wolswinkel.

Via deze weg bedanken we nu vast Anja, Toos en Corry voor hun inzet voor de Valleivogels Ontspanning Commissie.

Hartelijke groet,

Cees Wolswinkel
Voorzitter s.v. “de Valleivogels”

Martin Veenendaal
Voorzitter supportersclub “Alle Vogels Vliegen”

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!