Sponsors

Nationale Voetbaldag KNVB bij Valleivogels (update)

8 juni 2021 12:45


Zaterdag 12 Juni a.s.

 

Aanstaande zaterdag  is er Nationale Voetbaldag van de KNVB.  De Nationale voetbaldag is ontstaan vanuit het EK2020. Om aandacht te geven aan de waarde van verenigingen als plek van ontmoeting en bron van verbinding. Na een pittig jaar staan op deze dag voetbalverenigingen schouder aan schouder. We laten zien wie we zijn door een activiteit te organiseren voor iedereen uit de buurt. Leden én niet-leden én corona proof. Meer dan 500 amateurclubs hebben zich aangemeld als deelnemer en het mooie is dat Valleivogels als één van de drie plus clubs is geselecteerd.

Dit houdt in dat er wat mooie activiteiten plaatsvinden. Zo gaan de mini’s voor het bejaardenhuis voetballen. Zij vertrekken ca. 9.15 uur in colonne vanaf het Valleivogels complex lopend over de Willaerlaan naar het Huis in de Wei. Het programma zal daar rond 10.00 uur starten en duren tot ongeveer 11.15 uur. Verder staat Impie daar met ijs en poffertjes voor zowel de ouderen als de mini’s. Daarnaast is er een landelijke warming up waarbij de mini’s van Valleivogels ook gefilmd worden en er twee BN-ers uit het Nederlandse Artiesten team mee zullen doen.

Verder is er bij Valleivogels een picknick, vanaf 11.15 uur, voor de Jo9-2, 10-2 en 11-2. Tijdens deze picknick op veld 2 zal er door de KNVB gezorgd worden voor lekker eten en drinken en daarnaast kunnen deze jongens dan 2 tegen 2 voetballen tegen de BN-ers.  Deze hele ochtend wordt gefilmd door de KNVB en Gijs de Jong van de KNVB zal het geheel afsluiten.

Kortom het is een geweldig festijn waarbij wij als Valleivogels op een mooie manier in de schijnwerpers staan. Naast al het voetbal van de RegioCup wat plaatsvindt op deze dag zien we dus ook een leuke picknick. Wij hebben er zo aan de vooravond van het EK enorm veel zin in en zijn trots als club dat de KNVB ons hiervoor gekozen heeft.

  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!