Sponsors

Oplevering interne verbouwing gevierd.

27 september 2021 8:30


Vrijdag 17 september jl.


Op vrijdagmiddag 17 september heeft de oplevering van de interne verbouwing van het clubhuis van onze club plaatsgevonden. Het bestuur had de bouwteamleden en vrijwilligers uitgenodigd om gezamenlijk tijdens een vrijdagmiddagborrel terug te blikken op een geslaagd bouwproces.
 
verb1.jpg
Zo is het wedstrijdsecretariaat bij de kantine getrokken en het invalidetoilet verplaats naar de toiletgroep bij de bestuurskamer. In het invalidetoilet is tevens de mogelijkheid om baby's te verschonen wat oorspronkelijk in het kidshonk mogelijk was.
 
verb3.jpg
Ook de ruimte achter de bar is gedeeltelijk verbreed en de bar in zijn geheel opnieuw bekleed in een lichte kleur. Het clubgebouw is tevens voorzien van ledverlichting. Ook is het binnen- en buiten schilderwerk aangepakt.
De nieuwe vloerbedekking is voor een groot deel gesponsord door Interface Nederland B.V. Dit vanwege de vroegere sterke band van Heuga met Valleivogels.
 
verb2.jpg
De bouwteamleden Gert-Jan van Garderen, Henk van Duinkerken, Erwin van Essen, Hans Groeneboom en John van Ginkel hebben onder aanvoering van bestuurslid algemene zaken Bep van Engelenhoven een mooie prestatie neergezet.
Ook een groot aantal vrijwilligers al of niet in dienst van bovengenoemde bouwteamleden hebben hun bijdrage geleverd aan het mooie eindresultaat. Deze vrijwilligers zijn; Kevin Schipper, Danny Schipper, Jan van de Bunt, Tom Völlmer, Daan Westening, Marc Schreuder, Marnix Tholen, Arne van Setten, Wesley ter Burg, Ron de Ruiter, Jeroen van der Burgt, Menno Kleinveld, Peter Westerhuis, Arjan Methorst, Wilbert Thomassen, Wouter ten Broek, Remco Schipper en Ramon Slot.

Allen die hebben meegewerkt gingen na een hapje en een drankje met een presentje namens de club naar huis en hebben met plezier nagepraat over het eindresultaat waar we met z'n allen trots op kunnen zijn.

Namens het bestuur en alle leden bedankt voor jullie inzet!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!