Sponsors

Valleivogels biedt scheidsrechters cursus aan.

12 oktober 2021 8:30


De cursus start komend najaar.


Valleivogels biedt scheidsrechterscursus aan.

Het is al enige tijd een wens van een aantal scheidsrechters om hun vaardigheden te bekronen met een diploma. Hiervoor gaan we dit najaar in samenwerking met de KNVB binnen onze eigen vereniging de cursus tot verenigingsscheidsrechter organiseren, voor deze cursus is het nog niet verplicht dat je al scheidsrechter bent.
We staan open voor nieuwe aanwas van scheidsrechters voor zowel de bovenbouw van de jeugd als voor de senioren, dus schrijf je vooral in.
Momenteel is het nog niet duidelijk wanneer de cursus van start zal gaan, bij tien deelnemers vanuit onze vereniging kan er al van start gegaan worden, anders kan dit nog aangevuld worden met mensen van buitenaf. De aanmelding voor de cursus loopt via de KNVB en kan via deze link: http://knvb.nl/inschrijfportaal/detail/15827281

De kosten voor de cursus worden door vergoed door het bestuur.

Meer informatie over de cursus tot verenigingsscheidsrechter is te vinden via deze link: https://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/opleidingen/verenigingsscheidsrechter

Vanuit Valleivogels zullen we alles wat nodig is voor het behalen van de cursus zoveel mogelijk faciliteren. Wij hopen op een mooie groep deelnemers!


Groet,

Corné van Dijk, coördinator scheidsrechters bovenbouw jeugd

Gerrit de Wit, wedstrijdsecretaris/coördinator scheidsrechters senioren

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!