Het nieuwe Jeugdbestuur stelt zich voor

Het nieuwe Jeugdbestuur stelt zich voor

27 november 2021 13:15


Hoe ziet het jeugdbestuur er uit


Voorstellen Jeugdbestuur 2021

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 27 september hebben de leden van “s.v. De Valleivogels” ingestemd met de benoeming van Sven van Riet in de functie van Jeugdvoorzitter. Dit was voor ons als jeugdbestuur het startschot om met een deels nieuw jeugdbestuur aan de slag te gaan en daarom stellen we ons graag aan u voor.
jbsven.pngMijn naam is Sven van Riet, ik ben getrouwd met Inge en wij hebben 2 zoon Lars (23) en Stan (21) die beide ook bij s.v. “De Valleivogels” voetballen. Zelf heb ik nooit gevoetbald maar ben al heel wat jaren betrokken bij de club. Zo heb ik een (bestuurlijke) bijdrage geleverd bij het tot stand komen van de renovatie kleedkamers en de aanleg van de kunstgrasvelden, leider bij verschillende jeugdteams, jeugdsecretaris, voorzitter van jeugdvoetbalkamp en sinds kort vrijwilliger bij de bardienst. En niet te vergeten per 27 september 2021 jeugdvoorzitter en daarmee teamlid van het hoofdbestuur. Ik hoop samen met jullie een bijdrage te leveren aan deze mooie club!
jbanita.pngMijn naam is Anita van den Brandhof, ik ben getrouwd met Marcel en wij hebben 1 (bonus)zoon Dean (23) die bij s.v. “De Valleivogels” in het tweede team een balletje trapt. Al tien jaar sta ik op zaterdag langs de lijn als toeschouwer van het team waarin Dean speelt en op zaterdagmiddag veelal in de kantine. Op donderdagavond help ik, zoveel als kan, achter te bar. Inmiddels loop ik al bijna tien jaar mee bij deze mooie rood-witte club uit Scherpenzeel.
In mijn dagelijks leven heb ik een drukke baan als VvE-Beheerder waarbij ik ook bij tal van VvE's een rol als bestuurder vervul. Met deze ervaring als bestuurslid hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het Jeugdbestuur van s.v. “de Valleivogels”.
Ik hoop samen met de mannen van het Jeugdbestuur een actieve bijdrage te leveren aan het besturen van onze jeugdafdeling. De jeugd heeft de toekomst!
jbkarel.pngMijn naam is Karel-Jan van Huigenbosch en ik oefen tijdelijk de functie van Technisch Coördinator  bovenbouw junioren uit. Hieronder vallen JO19, JO17, JO16, JO15, JO13, MO13 en onze kanjers Vogel Friends. Ik ben getrouwd met Debby en samen hebben wij 3 kinderen. Milan 15 jaar, Resa 13 jaar en Lynn 10 jaar. Milan voetbalt bij Valleivogels in de JO17-1 en de meiden hockeyen bij De Holestick. Ik ben sinds mijn 8ste lid van Valleivogels en heb het in het verleden tot het eerste “geschopt”. Na diverse jaren jeugdtrainer te zijn geweest bij Valleivogels, train/coach ik nu Resa bij De Holestick C1. Ik hoop samen met de andere bestuursleden een duidelijk beleid voor de jeugd neer te zetten, waarbij het hoofddoel is om de kinderen zoveel mogelijk plezier te laten beleven.
jbpeter.pngMijn naam is Peter Henken en ik bekleed de functie van Technische Coördinator onderbouw pupillen. Hieronder vallen de JO12, JO11, JO10, JO9, JO8, Champions League en de mini pupillen teams. Met daarbij ondersteuning van de leeftijdscoördinatoren per leeftijdscategorie.
Ik woon samen met Annemiek Rozendaal en samen hebben wij drie kinderen. Stan (10 jaar), Liene (8 jaar) en Fem (3 jaar).
Sinds mijn 13e jaar ben ik lid van Valleivogels en ook nog actief (meestal op donderdagavond) als voetballer bij Valleivogels 7. Op het moment dat mijn zoon Stan op zijn 4e jaar is gaan voetballen heb ik ook mijn ‘trainerscarrière’ weer opgepakt en daarna ook al vrij snel het jeugdbestuur ingerold. Dit doe ik met veel plezier. Wanneer de kinderen en ouders plezier beleven aan de voetbalsport bij “s.v. de Valleivogels” geeft mij dit veel voldoening.
jbgert.pngMijn naam is Gert van den Dikkenberg , ik ben getrouwd met Jolanda en heb drie kinderen. Zanna ( 20), Esmee ( 17) en Ton ( 15). Mijn functie binnen het jeugdbestuur is algemene zaken waaronder, toernooien, ( jeugd) activiteiten , materiaal en kleding van de jeugd, de scheidsrechterscommissie en vele andere algemene zaken. Ik heb de eerste stappen op deze mooie club gezet als grensrechter van de C 1 ( 27 jaar geleden ) . Na een paar jaar zelf gevoetbald te hebben ben ik trainer/leider geworden van diverse jeugdteams. In 2016 bij het jeugdbestuur gekomen en sinds een aantal jaren mede organisator van het Marco van Ginkel jeugdtoernooi en onder andere Dream Clinics en Goalmaster. Met veel enthousiasme wil ik mij blijven inzetten voor “ s.v. de Valleivogels’’  met name voor de jeugd.

Wil je weten hoe de organisatiestructuur van het jeugdbestuur is klik dan op deze regel.

We zijn in deze nieuwe samenstelling met veel energie inmiddels gestart en hopen jullie snel bij te praten over de stand van zaken.

Voor verdere vragen aan het jeugdbestuur kunt u mailen naar jeugdbestuur@valleivogels.nl

Met sportieve groet,

Het Jeugdbestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!