“ Informatie en sponsoring

“ Informatie en sponsoring

Supportersclub “Alle Vogels Vliegen” is op 14 november 1979 opgericht. Al 43 jaar zijn het AVV en Valleivogels onlosmakelijk met elkaar verbonden. De supportersclub is er voor de hele sportvereniging en organiseert dan ook activiteiten voor jong en oud. Het hele seizoen door staan deze activiteiten op het programma. Van kaartmarathon tot oliebollenactie, van luchtkussen voor de jeugd tot de fantastische feestavond, van de Open Dag Valleivogels tot het rad van avontuur en het programmaboekje bij de thuiswedstrijd tot de verloting,  het hoort allemaal bij het AVV. Zonder sponsoren en hulp van andere vrijwilligers zijn wij niet in staat om deze activiteiten te organiseren. Daarom zijn wij als bestuur ontzettend blij met al deze (financiële) hulp.

Met bijna 400 leden is supportersclub “Alle Vogels Vliegen” een prachtige club om bij te horen! Meld u voor € 15,00 per seizoen aan als lid bij Yvette Harthoorn (yvetteharthoorn@live.nl) en steun hiermee ook sv “de Valleivogels”.

 

Ook voor sponsoring van het AVV met betrekking tot bovenstaande activiteiten kunt u bij ons informatie verkrijgen via : mlveenendaal@hetnet.nl
 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!