AVV - het laatste nieuws

AVV - het laatste nieuws

 

Valleivogels Ontspanning Commissie

In de beginjaren van Valleivogels was er nog geen commissie voor allerlei sociale activiteiten binnen de sportvereniging. In 1973 werd de KEOC (Kantine- en Ontspanningscommissie) opgericht. Deze commissie regelde alle zaken betreffende de kantine. Ook werden er vele activiteiten georganiseerd die goed bezocht werden door supporters en leden van s.v. “de Valleivogels”.

Na verloop van tijd splitste de KEOC zich op in de kantinecommissie en de Valleivogels Ontspanning Commissie. Wijlen Henk Hooijer, hij overleed op 27 april 2021, was samen met de commissieleden de drijvende kracht achter de VOC. De sociale activiteiten vonden doorgang en werden zeer gewaardeerd in het rood-witte kamp. Na het overlijden van Henk Hooijer gaven de overige commissieleden (Anja van den Brink, Toos Vermeer en Corry Voskuijlen) aan hoe nu verder te gaan met de VOC?

Op dinsdag 1 juni  2021 hebben supportersclub “Alle Vogels Vliegen”, de VOC en een delegatie van het hoofdbestuur van Valleivogels een overleg gehad om op deze vraag in te gaan. Tijdens dit overleg werd duidelijk dat de dames na vele jaren stoppen in de commissie van de VOC. We hebben met elkaar gekeken hoe de VOC-activiteiten vorm te geven.

De PubQuiz, die al in samenwerking met het AVV georganiseerd werd, zal nu volledig door het AVV georganiseerd worden. Ook de kaartcompetitie op vrijdagavond zal onder de vlag van het AVV vallen. Henk Boom, Wout Hazeleger en René Kramer zullen dit evenement organiseren.

Via deze weg bedanken we nu vast Anja, Toos en Corry voor hun inzet voor de Valleivogels Ontspanning Commissie.

Hartelijke groet,

Martin Veenendaal
Voorzitter supportersclub “Alle Vogels Vliegen”

 

A.V.V. verloting aan de poort.

25 september 8:30  Start weer vanaf zaterdag 18 september a.s.meer »


Veel voetbal plezier tijdens 7e Open Dag Valleivogels.

13 september 20:45  7e Open Dag gehouden op Zaterdag 28 Augustus.meer »


Open Dag Valleivogels

31 juli 20:30  Zaterdag 28 Augustus a.s.meer »


Afscheid staf en A-selectie spelers Valleivogels.

14 september 14:30  Supportersclub "Alle Vogels Vliegen" neemt afscheid van staf en spelers.meer »


A.V.V. viert 40-jarig jubileum

13 februari 13:30  Supportersclub Alle Vogels Vliegen viert feestmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!