• Één van de mooiste dagen van het jaar. De oliebollenactie. Het is elk jaar weer hartverwarmend om te zien hoeveel vrijwilligers, jeugdleden en begeleiders zich inzetten voor deze mooie club en voor supporters club "Alle Vogels Vliegen".

   
  Dankzij al deze vrijwilligers hebben wij de mogelijkheid om het gehele jaar door leuke activiteiten te organiseren voor de jeugd en een financiële bijdrage te doen voor de jeugd
   
  Het oliebollen bakken begon al vroeg. Voorheen altijd in Uchgelen, maar sinds dit jaar in eigen dorp! Namelijk bij Ritmeester. Wij willen hun onwijs bedanken dat wij welkom waren en dat ze 9200 oliebollen voor ons hebben gebakken.
   
  Het is een dag waar mensen actief zijn die al 43 jaar de oliebollenactie hebben meegemaakt en waar de kleintjes voor het eerst kennismaken met deze mooie dag. Het weer zat ook onwijs mee en we hebben er een prachtige dag van gemaakt.
   

  We willen nogmaals iedereen bedanken voor de support, van de inpakkers tot de jeugdleden en van de begeleiders tot aan de support thuis. Het was een zeer geslaagde dag. Tot volgend jaar!