Business Club

Business Club

Voor een ieder die wel eens kennis heeft gemaakt met voetbalvereniging s.v. “de Valleivogels” is het geen geheim dat dit een vereniging is die groot is geworden door vele vrijwilligers en het enorme enthousiasme en clubgeest van alle mensen die bij deze vereniging betrokken zijn of zijn geweest.

 

Realiteit op dit moment is echter dat door de enorme lastenverzwaring en het terugdringen van overheidssubsidies het in de huidige tijd bijna onmogelijk is sportieve en organisatorische doelstellingen van een club te verwezenlijken zonder de bijdrage van bedrijven en overige sponsors. s.v. “de Valleivogels” heeft in de vorm van de Businessclub al vele jaren een groep trouwe sponsors die de vereniging een warm hart toedragen en waarnodig financieel ondersteunen. Deze groep van sponsors heeft zich verenigd onder de naam “Businessclub s.v. de Valleivogels”.

 

Doelstelling van de Businessclub is veelledig, maar eigenlijk samen te vatten tot het volgende: Een groep van sponsors die s.v. “de Valleivogels” financieel willen ondersteunen en in een ongedwongen sfeer hun naamsbekendheid willen vergroten en samen willen genieten van al hetgeen een vereniging als Valleivogels heeft te bieden op sportief en zakelijk vlak. De revenu voor een lid van de Businessclub is onmogelijk te becijferen, maar u moet denken aan de volgende zaken:

 

  • Naamsvermelding in programmablad van iedere thuiswedstrijd.
  • Naamsvermelding in het clubblad.
  • Naamsvermelding in kantine en Businessclubruimte.
  • Het leggen van nieuwe zakelijke contacten (netwerken).
  • Uitstekende gelegenheid om in een ontspannen ambiance zakelijke gasten te ontvangen of uit te nodigen.
  • Bij thuiswedstrijden toegang tot de Businessclubruimte en genieten van een hapje en een drankje.
  • Vermelding op de internetsite www.valleivogels.nl met een link naar de site van uw bedrijf.

 

De belangrijkste reden is misschien wel het feit dat door uw bijdrage een stuk continuïteit van de vereniging waarborgt en u het mede mogelijk maakt dat alle leden van s.v. “de Valleivogels”, waaronder de jeugd, in staat wordt gesteld om op een voor ieder zo hoog mogelijk amateurniveau, te acteren!

 

Uiteraard bent u van harte welkom bij een van de thuiswedstrijden van ons eerste elftal en informeren wij u graag over alle details omtrent het lidmaatschap van de Businessclub en alle overige mogelijkheden omtrent sponsoring bij s.v. “de Valleivogels”.

 

 

Het bestuur van de Businessclub

 

John van Ginkel (voorzitter)
Luuk van Doeveren (penningmeester)
Evert van Essen (algemeen bestuurslid)

 

 

Leden

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!