Doelstelling

Doelstelling

 

Logo Vrienden van Valleivogels

De "Vrienden van Valleivogels" van s.v." de Valleivogels" voorheen de “Club van 100” is opgericht in 2005. Leden van de "Vrienden van Valleivogels" kunnen zijn: personen, bedrijven, groep van personen (bijvoorbeeld een elftal), etc.

 

De doelstelling van de "Vrienden van Valleivogels" is, naast de inkomsten van contributies en sponsoring, extra financiën voor de vereniging te genereren. Met deze extra financiën is het mogelijk om speciale projecten of activiteiten, die niet direct binnen de begroting van de vereniging vallen, te financieren.
Gedacht kan worden in dit verband aan, bijvoorbeeld, aanvulling en/of vervanging van inventaris van de kantine, buitenterras of kleedkamers. Ook is het denkbaar dat, in bijzondere gevallen, wordt bijgedragen aan activiteiten van elftallen.

 

De inkomsten van de "Vrienden van Valleivogels" worden weliswaar door de penningmeester van de vereniging geïnd, maar worden dus, in principe, niet gebruikt voor de "lopende" zaken van de vereniging.

 

De "Vrienden van Valleivogels" heeft geen eigen bestuur, maar valt onder directe verantwoordelijkheid van het bestuurslid Commerciële Zaken. 
De onder Commerciële Zaken resorterende "Sponsorcommissie" is verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de "Vrienden van Valleivogels"

 

Besteding van de inkomsten uit de "Vrienden van Valleivogels" wordt jaarlijks bepaald door de "Sponsorcommissie" in overleg met het bestuur van s.v. "de Valleivogels". Leden van de "Vrienden van Valleivogels" hebben de mogelijkheid hiervoor suggesties te doen.

 

De contributie aan de "Vrienden van Valleivogels" bedraagt € 100,- per jaar en loopt van
1 juli t/m 30 juni.
Het is mogelijk om lid van de "Vrienden van Valleivogels" te zijn zonder lid te zijn van de vereniging.

 

Leden van de "Vrienden van Valleivogels" hebben recht op:

  • Naamsvermelding op het bord "Vrienden van Valleivogels" in de kantine
  • Gratis koffie in de rust van thuiswedstrijden van het 1e elftal in de business ruimte

 

Aanmelden kan via e-mail bij Gert-Jan van Garderen of bij Ronald Ruiter.

Zie daarvoor de contactpagina of meld je direct aan.


 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!