Opzeggen ?

Opzeggen ?

Opzeggen Lidmaatschap
 

Het opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren, en dient te worden ingediend bij de ledenadministratie (voor de Jeugd: jeugdbestuur@valleivogels.nl en voor de Senioren: ledenadministratie@valleivogels.nl). Voor het nieuwe seizoen kan tot uiterlijk 1 juni opgezegd worden. Indien de afmelding na die datum is ontvangen, dan houdt de vereniging zich het recht voor om alsnog de contributie van het nieuwe seizoen te innen. Indien het lidmaatschap toch tussentijds beëindigd wenst te worden dan dient in de opzegging een duidelijke reden worden opgegeven.  Wij kunnen slecht een opzegging / overschrijving accepteren als eventuele nog verschuldigde contributie is voldaan en alle kleding en of materialen die u in bruikleen heeft gekregen is geretourneerd.

Vermeldt in de opzegging:

  • de naam;
  • het lidnummer;
  • de geboortedatum;
  • het team waarin je het laatste hebt gespeeld.
 

Indien u of uw zoon/dochter bij een andere vereniging wil gaan voetballen dan zal als volgt moeten worden gehandeld (het vroegere overschrijvingsformulier is van de baan) (zie Overschrijvingen).
 

Overschrijvingen

Een speler die zich wil laten overschrijven naar een andere vereniging, gaat naar deze vereniging toe om zich aan te melden. De ledenadministrateur kan via Sportlink (ledenbeheer) de speler aanmelden.
 
* bij aanmelding van een speler bij zijn nieuwe vereniging, wordt de speler met ingang van het nieuwe seizoen overgeschreven naar zijn nieuwe vereniging.
* de oude vereniging kan zien dat er een overschrijvingsverzoek loopt.
* alle overschrijvingsverzoeken worden door de KNVB verzameld en op 1 juli automatisch doorgevoerd.
* als er geen blokkade is wordt de speler tegelijkertijd afgemeld bij de oude vereniging als lid.
* als er wel een blokkade is moet deze eerst worden opgeheven, vaak heeft dit te maken met financiele verplichtingen en/of kleding.
* alle overschrijvingen moeten voor 15 juni ingevoerd zijn.
 
* kortom als je bij Valleivogels wilt gaan voetballen, meld je bij ons aan. Digitaal, telefonisch of nog leuker kom even langs.
 
 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!