Sponsors

Aanmelden deelnemer

Aanmelden E&P Jeugdvoetbalkamp-dagen 2021

blijft geldig tot vrijdag, 23 april 2021.om 22:00

Voor het eerst in de geschiedenis van het JVK wordt het niet georganiseerd in de week van de Herfstvakantie. COVID-19 gooide onze plannen in de war, maar we lieten ons niet uit het veld slaan. 


Daarom organiseren we de Jeugdvoetbalkamp-dagen 2021 op woensdag 12- en vrijdag 14 mei 2021. De jeugd uit de JO10, MO11, JO11 en JO12 worden op woensdag 12 mei verwacht. Spelers uit de JO13, MO13, JO14 en JO15 komen op vrijdag 14 mei in actie. 


Aanmelden kan via onderstaand formulier, vul deze samen met je ouders in. Voordat je alles gaat invullen is het goed om te weten:


- We vragen een kleine vergoeding van € 5,- per deelnemer.


- Zijn er meerdere deelnemers uit één gezin, dan moet er voor elk kind een apart formulier ingevuld worden.


- Je krijgt van ons een email op het opgegeven e-mailadressen. Houd dit mail adres ook in de gaten voor eventuele verdere berichtgeving


Als alles is ingevuld, druk dan op de knop "Verzenden" onderaan het formulier.


Geef hieronder aan in welk team je dit seizoen speelt

Ouders

Vul hieronder de telefoonnummers in waar wij u kunnen bereiken. (in geval van nood) Zet elk nummer op een aparte regel. Tussen haakjes kunt u eventueel aangeven van wie het nummer is. Voorbeeld: 033 - 277 9999 (Ouders) 06 - 99 99 99 99 (Moeder) 033 - 277 8888 (Opa en Oma)

Wij willen het bedrag graag automatisch incasseren. Door het invullen van uw rekeningnummer geeft u ons een éénmalige machtiging om het geld van uw rekening af te schrijven. De incasso zal in de 1e week van mei plaatsvinden. Let op! Vul het IBAN rekeningnummer in!

Zijn er zaken waar wij als organisatie rekening meet moeten houden? (Medicijngebruik, allergieën e.d.) Als u hier 'ja' antwoordt, dan zullen wij voor aanvang contact met u opnemen.


U bent welkom op de dag zelf om uw kind evt. te voorzien van zijn/haar medicatie. 


Indien het noodzakelijk is dat mijn kind in een ziekenhuis moet worden opgenomen (dit ter beoordeling / op advies van een arts / hulpverlener) en het blijkt niet mogelijk tijdig contact met mij op te nemen, geef ik hierbij mijn toestemming voor opname en behandeling.


Om deze dag te kunnen bombarderen tot een waar voetbalfeest hebben we wat extra handjes nodig. Spellen uitleggen en begeleiden, standen bijhouden of helpen met de tafels dekken/afruimen. Vele handen maken immers licht werk. Geef hieronder aan of u ons kan komen helpen!


Eventuele opmerkingen kunt u onderaan dit formulier aan ons kwijt. Bent u directeur/eigenaar, heeft u een mooie onderneming of werkt u bij een leuk bedrijf en wilt u iets betekenen voor de kinderen? Dat kan door middel van een bijdrage in wat voor vorm dan ook. Klein bedrag, groot bedrag of denkt u meer in de vorm van fruit of drinken? Wij hebben goed nieuws voor u: alles mag! 


Geef hieronder aan of u sponsor wil worden en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden. 


Indien gewenst tonen we uw naam/logo/bedrijfsnaam op de site, socials en de schermen in de kantine. Maar het mooiste wat u er voor terugkrijgt, dat zijn de lachende gezichten van de kinderen!

* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!