Sponsors

Algemeen nieuws

Union Berlin: van promovendus naar kandidaat voor Europa

Vandaag om 10:52  Het door blessures gehavende Bayern München kon zaterdag in eigen huis een grote stap richting titelprolongatie zetten. Als er van 1. FC Union Berlin gewonnen zou worden bleef het gat met RB Leipzig op zeven punten. De ploeg van Hans-Dieter Flick stelde echter teleur en kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel in de Allianz Arena. Opnieuw een tegenslag na het verlies tegen PSG. meer »


Samenvatting Manchester City - Leeds United (1-2)

Gisteren om 21:28  Manchester City heeft een pijnlijke nederlaag geleden in de Premier League tegen Leeds United. De mannen van Pep Guardiola speelden een helft met een man meer, maar konden een nederlaag desondanks niet voorkomen. Vlak voor tijd ging de promovendus dankzij Stuart Dallas er met zege vandoor. meer »


Ajax deze eeuw in Itali�: is de kans op een overwinning re�el?

Gisteren om 12:32  Ajax staat donderdag voor een enorm moeilijke opgave. De ploeg moet na de pijnlijke en onverdiende 1-2 nederlaag stunten op bezoek bij AS Roma. Hoe presteerde Ajax de afgelopen vijf keren in het land van de laars? Spoiler alert: Ajax verloor geen één keer. meer »


De keer dat Ajax de titel verspeelde bij RKC

Gisteren om 7:00  Ajax heeft donderdag in de Europa League een harde domper te verwerken gekregen. De mannen van Erik ten Hag verloren onverdiend van AS Roma en hebben daardoor een slechte uitgangspositie. In de Eredivisie presteert de ploeg wel erg constant en lijkt het op de titel af te stevenen. RKC Waalwijk is zondag de tegenstander, het was 14 jaar geleden de ploeg die Ajax door Jan Vertonghen kostbaar puntenverlies bezorgde. meer »


Interview Crescendo van Berkel: "De tolk gaf me niet meer informatie, er klopte iets niet"

9 april 2021 15:00  Werken met kinderen leek hem een mooi doel voor na zijn voetbalcarrière. Maar de stap kwam vier à vijf jaar eerder dan gepland voor Crescendo van Berkel. Na wekelijks aanvallers te hebben geneutraliseerd in de shirts van Sparta, Roda JC en Telstar en in de hoogste divisies van Noorwegen en Hongkong, probeert de sterkhouder van SVV Scheveningen nu kinderen een maatschappelijke toekomst te bieden. "Als ik een jongetje na drie maanden de eerste drie letters van zijn naam zie schrijven, straal ik." meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!