• Trainersduo Valleivogels 2 stopt na dit seizoen 

    Zowel Peter Westerhuis als Nick van den Brink staan volgend seizoen (2023-2024) niet meer voor de groep bij Valleivogels 2. Ook Marcel van den Brandhof stopt na 5 seizoenen als teammanager.  

    Peter Westerhuis is momenteel bezig aan zijn 2e seizoen als trainer van Valleivogels 2. In November 2021 begon hij aan deze uitdaging. Peter heeft het nog goed naar zijn zin maar wil ook wat meer ruimte hebben om op zaterdag bij zijn eigen sportende kinderen te gaan en om zelf te sporten en andere dingen te doen.  

    Nick van den Brink is inmiddels bezig aan zijn 4e seizoen als trainer van het 2e elftal en voelt dat het zowel voor hem als voor de groep tijd is voor iets nieuws. Nick heeft, voor hij de stap maakte naar de senioren, ook diverse jaren de nodige jeugdteams getraind.  

    Peter en Nick vormen samen het succesvolle trainerskoppel dat vorig seizoen via de nacompetitie wist te promoveren naar de reserve hoofdklasse. En dit seizoen wordt er tot op heden samen met de rest van de staf en de groep erg knap gepresteerd.  

    We willen namens (de TC van) Valleivogels zowel Peter, Nick als Marcel alvast erg bedanken voor hun bewezen diensten en wensen ze nog veel succes dit lopende seizoen.