• Vrijdagavond 13 januari 2023 organiseerde supportersclub “Alle Vogels Vliegen” voor de 7e keer een Pubquiz in het clubhuis van Valleivogels. Het sterke team De Lullo’s deden het ook deze avond weer erg goed en werden de grote winnaars. De teams Wouter knows best en Barend Quiztiaan werden respectievelijk tweede en derde.
   
  Deze Pubquiz bestond uit acht rondes en de onderwerpen Algemeen, Aardrijkskunde, Honden, Eten en drinken, Televisie, Kale mannen, Voetbal en natuurlijk de muziekronde leverden leuke vragen op. Om 20.00 uur heetten Yvette Harthoorn van supportersclub AVV iedereen van harte welkom en kon de Pubquiz starten.
   
  pquiz6.jpeg
  Tijdens deze editie deden er 16 teams mee en eindigde het team Barend Quiztiaan, bestaande uit Erwin van Huigenbos, Barry Hooijer, Stefan Plantinga, Erik van den Brink en Peter Leeuwis op een derde plaats. De tweede plek was voor het team Wouter knows best met de teamleden Peter Westerhuis, Jaap Willems, Ronald de Ruiter, Michel van Ginkel en Wouter van Dijk.
   
  pquiz1.jpeg      pquiz4.jpeg
   
  De winnaars van de AVV Pubquiz werd het team De Lullo’s. Hans Blum, Don Kramer, Wim Bouthoorn, Gerbert Koudijs en Mark van de Hoef bleken de beste van deze avond!
   
  pquiz2.jpeg
  Supportersclub bedankt alle deelnemers voor deze gezellige avond! Verder gaat ook onze dank uit naar Jessica Blum en Gert Vonk voor het draaien van de bardienst en naar Ashley Kramer en Timo van Dijk voor het bijhouden van de standen!

  pquiz5.jpeg    pquiz3.jpeg