•  

   

  Het eindresultaat van de Grote Club Actie is bekend!

   

   

  Beste jeugdleden,

  De Grote Clubactie van 2023 zit erop! Jullie hebben echt enorm goed je best gedaan en uiteindelijk is de teller gestopt bij € 4.087,20. Een superresultaat!

  We zijn als vereniging enorm trots op dit bedrag en willen jullie daarom bedanken voor de inzet. Het oorspronkelijke doel is gehaald. Niet in de laatste plaats omdat de B-selectie een superlot kocht en de A-selectie sloot zich daarbij aan. Hierdoor werden er dit jaar 3 superloten verkocht t.w.v. € 150,- (A-selectie, B-selectie en het 3e elftal). Chapeau!

  De top-3 individuele verkopers dit jaar zijn:

  1. Loek Ravelli (JO8-1)met 60 verkochte loten
  2. Sem van Eem (JO10-1) met 53 verkochte loten
  3. Mats Dorrestijn (CHL) met 52 verkochte loten

  Zij ontvangen alle drie een individuele prijs. Wij nemen contact met jullie op.

  Daarnaast was er ook een team welke de meeste loten wist te verkopen met elkaar. Deze eer gaat naar onze JO13-2JM. Zij wisten gezamenlijk 162 loten aan de man te brengen. De JO13-1 zat ze kort op de hielen met 155 verkochte loten. De CHL eindigde in dit klassement op de derde plaats met 127 loten welke zij wisten te verkopen. Ook hier is een dikke chapeau wel op zijn plaats.  Voor de JO13-2 zit er leuk teamuitje in het verschiet. Ook zij krijgen binnenkort bericht.

  We willen jullie allemaal nogmaals bedanken voor jullie inzet en jullie mogen trots zijn op het eindbedrag! Deze zal ten goede komen aan het jeugdvoetbal binnen s.v. “de Valleivogels”. Tot volgend jaar.