• Geslaagd supportersfeest AVV

  Supportersclub “Alle Vogels Vliegen” (AVV) van s.v. “de Valleivogels” hield op zaterdag 4 februari 2023 de jaarlijkse feestavond. Net als de laatste jaren was dit aansluitend van een thuiswedstrijd van het vlaggenschip van Valleivogels en ook deze keer werd het feest goed bezocht door de rood-witte supporters.

  Bij het betreden van het clubhuis hoor je al de muzikale klanken die deze avond verzorgd werden door DJ Rick. Na het welkomstwoord kon zoals gewoonlijk de prachtige verloting met meer veel prijzen plaatsvinden. Ook waren er 10 bijzonder mooie hoofdprijzen te verloten. De hoofdprijs, de fiets mede mogelijk gemaakt door Tweewielercentrum Jac. den Boer uit Scherpenzeel, werd dit jaar gewonnen door Willem Nab.
   
  aavfiets.jpeg
    
  Om 18.00 uur konden alle supporters genieten van het heerlijk buffet wat voor de laatste keer goed verzorgd was door Partycentrum Boschzicht. Het werd een erg gezellige avond met een goede sfeer.
   
  Om zo’n feestavond te organiseren kunnen wij als bestuur niet zonder sponsoren en vrijwilligers. Iedereen die deze avond tot een succes heeft gemaakt: hartelijk dank!
   
  Ook danken wij de VOA ’t beste voor de bouw uit Scherpenzeel als hoofdsponsor van deze feestavond, maar ook al vele jaren hoofdsponsor van het AVV.
   
  Bestuur
  Supportersclub “Alle Vogels Vliegen”
   
  avvzaal.jpeg