•  

  Van donderdagmiddag 9 t/m zaterdagochtend 11 mei 2024 vindt de 21ste editie plaats van het jaarlijkse jeugdvoetbalkamp (JVK). Dit jaar strijkt de Oranjecamping neer op ons mooie sportcomplex en zal het hele JVK in het teken staan van het aankomende EK voetbal.
  De commissie is eind 2023 gestart met alle voorbereidingen en gezien het thema, belooft het weer heel tof te worden. Het JVK is voor al onze jeugdleden van de JO10 t/m de JO15 en onze MO15.

   

  Voor een aantal jeugdleden, zal dit dus het eerste JVK zijn. Zo’n eerste keer kan best spannend zijn. Maar als je een jongen of meisje spreekt die al eerder is geweest, dan zal je zeker horen dat je het JVK echt niet wilt missen.

  Het JVK in het kort: een paar dagen samen met je teamgenoten, maar ook gemixt met andere teams, voetballen en spelletjes spelen. Lekker samen eten en drinken. Veel lachen, gieren en brullen. Keten in de tent en vooral niet al te veel slapen. En natuurlijk de playbackshow op vrijdagavond. Hier volgt later meer informatie over.

  En wil je goed op de hoogte blijven van het laatste nieuws, volg ons dan via Instagram en Facebook