•  

    Nieuwe indeling seizoen 2024-2025 bekend!

  Volgens al oude traditie wordt rondom de jaarlijkse sportdag de nieuwe indeling voor de jeugd bekend gemaakt.

   

  Ook voor het komend seizoen is het weer gelukt, daarvoor wil ik graag ook via hier een ieder bedanken die zich er voor heeft ingezet om een zo goed mogelijke indeling te krijgen, zodat een ieder op zijn of haar niveau lekker kan voetballen bij Valleivogels! Het komend seizoen zal er een 2e meidenteam starten, naast de MO17 komt er een MO13, hoe leuk is dat! Wel kunnen we voor dit team nog wat nieuwe aanwas gebruiken.

   

  Kijk hier voor voorlopige teamindeling voor het seizoen 2024/2025 er uitziet.

  Zoals een ieder kan zien zijn er hier en daar nog wat trainers en begeleiders nodig, uiteraard gaan we ons best doen om voor ieder team begeleiding te vinden, mocht u of jij het leuk vinden om voor onze jeugd ook wat te doen, op wat voor manier dan ook, schroom niet om te contacten met het Jeugdbestuur!

  Mochten er misschien toch nog fouten in deze indeling staan of ben je het er misschien niet mee eens, neem dan ook gerust contact op.

  Voor nu wens ik een ieder alvast een goede vakantie (als je dit leest ben ik al weg….), rust lekker uit allemaal en heel veel dank voor alle inzet dit afgelopen seizoen!

  Sportieve groeten namens TC Jeugd en Jeugdbestuur,

  Jan van Dijk