• Voetbal voor iedereen

  Heb je zorgen over het betalen van de contributie of voetbalkleding?
  Sport biedt ontspanning, voor jong en oud. Maar soms kunnen geldzorgen een spelbreker worden. De contributie die ineens weer voor de deur staat, het clubtenue dat moet worden gekocht, schoenen die alwéér te klein zijn… Door geldzorgen kan het lastig zijn om te gaan of blijven voetballen. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist éxtra belangrijk is.

  De eerste stap op weg naar hulp
  1,5 miljoen huishoudens in Nederland hebben iedere maand grote moeite om rond te komen. Steeds meer mensen weten de weg naar hulp te vinden, maar soms is het lastig om uit te zoeken waar je terecht kunt.

  Als s.v. “de Valleivogels” en ING vinden we dat iederéén onbezorgd moet kunnen sporten, ook als het financieel tegenzit en er even geen geld is.

  Daarom werken we samen met de KNVB en diverse partners om hierbij te helpen. Want er zijn vaak lokale en landelijke voorzieningen om het mogelijk te maken om te blijven voetballen. Of ermee te beginnen. Kijk snel hier wat er voor jou mogelijk is! www.ing.nl/voetbalvooriedereen

  Wil je liever iemand spreken? Neem dan contact op met Marieke van Gulik, zij is financieel contactpersoon van onze club. De financieel contactpersoon is een vrijwilliger bij wie je – helemaal vertrouwelijk - terecht kunt met vragen en die jou op weg kan helpen. Je kunt Marieke bereiken op financieelcontactpersoon@valleivogels.nl