•  

  Vrijwilligers maken oliebollenactie AVV tot succes

  De jaarlijkse oliebollenactie van supportersclub “Alle Vogels Vliegen” van s.v. “de Valleivogels is door de medewerking van de vele vrijwilligers en Bakkerij Frentz een zeer groot succes geworden. Al vroeg in de ochtend van woensdag 15 maart 2023 werden in Ugchelen de eerste bollen uit het vet gehaald om en uiteindelijk werden er ca. 9.000 oliebollen gebakken! 

  avv1.jpeg

  De inzet van iedereen was fantastisch! Via deze weg bedanken wij dan de bakkers, inpakkers, kraamverkopers en overige vrijwilligers van harte! Een bijzonder dank gaat uit naar de jeugdafdeling van Valleivogels. De 225 jeugdleden en daarbij behorende begeleiding gingen om 18.00 uur de wijken van Scherpenzeel in voor de huis aan huis verkoop. Dat getuigt van betrokkenheid! Zonder al deze hulp zijn we niet in staat om tot zo’n resultaat te komen.

  avv2.jpeg   avv5.jpeg  

  Als bestuur van de supportersclub kijken we terug op een zeer succesvolle dag! Iedereen en dus ook de kopers van de oliebollen hartelijk dank en volgend jaar hopen we weer op deze betrokkenheid en hulp.

  Bestuur
  Supportersclub ‘Alle Vogels Vliegen’

  avv3.jpeg   avv4.jpeg