• Afgelopen zaterdag begon dan, na de oefen- en bekerperiode, de competitie ook voor alle overige teams. Op de vrijdagavond kwamen ook de VR30+ weer in actie voor hun eerste programma dat op "de Bree West" werd gespeeld, alle vier de wedstrijden werden overtuigend gewonnen. Ook ging de Champions League, voor de jongste pupillen, met de verschillende regio clubs weer van start deze zaterdag. Iedereen dus weer volop in actie. In totaal waren de resultaten opnieuw redelijk in balans want van de 33 wedstrijden werden er 13 gewonnen en ook 15 verloren, 5 keer werden de punten gedeeld.

  De titel "Topscorer van deze zaterdag" ging dit keer opnieuw naar Irene van Gent (Mo15-1) die maar liefst vijfmaal wist te scoren voor haar team in de gewonnen wedstrijd tegen Quick A. 
   
  Senioren : 9 gespeeld, 2 gewonnen, 3 gelijk en 4 verloren (doelsaldo : 22 voor en 24 tegen) 

  Beide selectie teams begonnen met een thuiswedstrijd die allebei in een 2-2 gelijkspel eindigde. Het 1e elftal nam het op tegen Veensche Boys en ondanks een 2-1 (doelpuntenmakers Alex van Eem en Mathijs van Dusschoten) voorsprong bij de rust wisten de gasten in de tweede helft de gelijkmaker te scoren. Ook het 2e elftal moest ondanks tweemaal op voorsprong te zijn gekomen genoegen nemen met een gelijkspel, doelpuntenmakers waren hier Bart den Hartog en Stefan de Wit.     

  Meer info zie : website van Veensche Boys

  Bij de overige elftallen waren er overwinningen voor het 4e en het 8e, terwijl de VR1 (foto) met 1-1 (doelpunt van Kaitlyn Tholen) gelijkspeelde tegen Odysseus'91. Het 3e, 6e, 7e en 9e leden allen een kleine nederlaag.